Trepleie og arborist tjenester, rammeavtale

Notice 2021-366408

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T11:26:02Z.

Description

Konkurransen gjelder rammeavtale for trepleie- og arboristtjenester. Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Behovet er usikkert. Historisk sett har hver av kommunene handlet disse tjenestene for ca. NOK 250.000,- eks. mva. per år. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Maksimal samlet verdi for alle rammeavtalene (sonene) over fire år er 6,0 mill. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-366408
eFormId:
2021-366408
procedureId:
2021-366408
heading:
Trepleie og arborist tjenester, rammeavtale
description:
Konkurransen gjelder rammeavtale for trepleie- og arboristtjenester. Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Behovet er usikkert. Historisk sett har hver av kommunene handlet disse tjenestene for ca. NOK 250.000,- eks. mva. per år. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Maksimal samlet verdi for alle rammeavtalene (sonene) over fire år er 6,0 mill. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
buyer:

1 results

  1. id:
    963 999 089
    name:
    Frogn kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-09-30T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 77211500
  2. 77000000
  3. 77200000
  4. 77210000
  5. 77211000
directCpvCodes:

1 results

  1. 77211500
parentCpvCodes:

4 results

  1. 77000000
  2. 77200000
  3. 77210000
  4. 77211000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    18
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-09-30
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-366408
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-09-30
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-366408

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.