Renovasjonsavtale NMBU 2021-2025 Ny utlysning
Notice 2021-362536
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
NMBU skal inngå rammeavtale for renovasjonstjenester ved NMBU Campus Ås og navngitte samarbeidspartnere på Campus Ås. Tjenestene er spesifisert i kravspesifikasjon (vedlegg A1) Denne anskaffelsen er tidligere utlyst med nummer 19/05751. Denne ble avlyst. Det gjøres oppmerksom på at anskaffelsesdokumentene i denne nye utlysningen vil kunne avvike fra den første utlysningen.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2021-362536
- eFormId:
- 2021-362536
- procedureId:
- 2021-362536
- heading:
- Renovasjonsavtale NMBU 2021-2025 Ny utlysning
- description:
- NMBU skal inngå rammeavtale for renovasjonstjenester ved NMBU Campus Ås og navngitte samarbeidspartnere på Campus Ås. Tjenestene er spesifisert i kravspesifikasjon (vedlegg A1) Denne anskaffelsen er tidligere utlyst med nummer 19/05751. Denne ble avlyst. Det gjøres oppmerksom på at anskaffelsesdokumentene i denne nye utlysningen vil kunne avvike fra den første utlysningen.
- buyer:
1 results
- id:
- 969 159 570
- name:
- Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2021-05-11T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 90500000
- 90000000
- directCpvCodes:
1 results
- 90500000
- parentCpvCodes:
1 results
- 90000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 3
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- education
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2021-05-11
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2021-362536
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2021-05-11
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2021-362536