Intensjonskunngjøring - Grymyr Renseanlegg - MBR Biovac

Notice 2021-346928

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T16:01:20Z.

Description

Grymyr renseanlegg er et biologisk og kjemisk renseanlegg, dimensjonert for 500 pe som ble igangsatt i 1978 I forbindelse med behov for ny prosess for biologisk og kjemisk rensing, har Gran kommune behov for en leverandør som kan levere et komplett prosess anlegg.  Siden det, etter det Gran kommune er kjent med, kun er en aktør som kan oppfylle våre krav til leveranse av MBR prosess, har kommunen til hensikt å inngå kontrakt med Biovac Environmental Technology AS, dersom det ikke kommer noen innsigelser på kontraktinngåelsen. Eventuelle innsigelser kan det sendes inn via Mercell  innen 26.03.2021.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-346928
eFormId:
2021-346928
procedureId:
2021-384741
heading:
Intensjonskunngjøring - Grymyr Renseanlegg - MBR Biovac
description:
Grymyr renseanlegg er et biologisk og kjemisk renseanlegg, dimensjonert for 500 pe som ble igangsatt i 1978 I forbindelse med behov for ny prosess for biologisk og kjemisk rensing, har Gran kommune behov for en leverandør som kan levere et komplett prosess anlegg. Siden det, etter det Gran kommune er kjent med, kun er en aktør som kan oppfylle våre krav til leveranse av MBR prosess, har kommunen til hensikt å inngå kontrakt med Biovac Environmental Technology AS, dersom det ikke kommer noen innsigelser på kontraktinngåelsen. Eventuelle innsigelser kan det sendes inn via Mercell innen 26.03.2021.
buyer:

1 results

  1. id:
    961381541
    name:
    Gran Kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-03-16T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

4 results

  1. 90481000
  2. 90000000
  3. 90400000
  4. 90480000
directCpvCodes:

1 results

  1. 90481000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 90000000
  2. 90400000
  3. 90480000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
not reported by source
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:

2 results

  1. id:
    2021-346928
    changedNoticeId:
    2021-384741
    issueDate:
    2021-03-16T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    yes
    eformId:
    2021-346928
  2. id:
    2021-384741
    changedNoticeId:
    not reported by source
    issueDate:
    2021-03-12T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    no
    eformId:
    2021-384741
limitedDataFlag:
yes
publicationDate:
2021-03-16
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-346928
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2021-03-16
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
0
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-346928

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.