Anskaffelse av rammeavtale for levering av servere, lagring og nettverkutstyr til Norges vassdrags- og energidirketorat (NVE)

Notice 2021-345294

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T19:13:41Z.

Description

NVE ønsker å inngå en rammeavtale om leveranse av servere, lagring og nettverksutstyr. Vi vil løpende erstatte utstyr etter behov i lokale datarom, gjennom hele avtaleperioden. Første del av rammeavtalens innkjøp vil foretas direkte i tilknytning til konkurransen, og vil omfatte to stk hyperkonvergente miljøer for regionskontorer (se kravspesifikasjon). Alt utstyr skal være dekket av en serviceavtale. Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang er tatt inn i bilag om Kravspesifikasjon.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-345294
eFormId:
2021-345294
procedureId:
2021-345294
heading:
Anskaffelse av rammeavtale for levering av servere, lagring og nettverkutstyr til Norges vassdrags- og energidirketorat (NVE)
description:
NVE ønsker å inngå en rammeavtale om leveranse av servere, lagring og nettverksutstyr. Vi vil løpende erstatte utstyr etter behov i lokale datarom, gjennom hele avtaleperioden. Første del av rammeavtalens innkjøp vil foretas direkte i tilknytning til konkurransen, og vil omfatte to stk hyperkonvergente miljøer for regionskontorer (se kravspesifikasjon). Alt utstyr skal være dekket av en serviceavtale. Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang er tatt inn i bilag om Kravspesifikasjon.
buyer:

1 results

  1. id:
    970205039
    name:
    Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-07-01T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 48821000
  2. 48000000
  3. 48800000
  4. 48820000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48821000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 48000000
  2. 48800000
  3. 48820000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-07-01
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-345294
    allType:

    2 results

    1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-07-01
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-345294

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.