Direkte anskaffelser - Ablasjons- og elektrofysiologisk forbruksmateriell
Notice 2021-333334
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Sykehusinnkjøp HF har på vegne av de regionale helseforetakene gjennomført en nasjonal direkte anskaffelse. Anskaffelsen gjelder levering av system-avhengig forbruksmateriell til ablasjons- og elektrofysiologisk behandling. Anskaffelse av systemavhengige produkter som bare har én leverandør hvor vi anser at Forskrift om offentlige anskaffelser (anskaffelsesforskriften) §13-4 b) 2 kommer til anvendelse.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2021-333334
- eFormId:
- 2021-333334
- procedureId:
- 2021-333334
- heading:
- Direkte anskaffelser - Ablasjons- og elektrofysiologisk forbruksmateriell
- description:
- Sykehusinnkjøp HF har på vegne av de regionale helseforetakene gjennomført en nasjonal direkte anskaffelse. Anskaffelsen gjelder levering av system-avhengig forbruksmateriell til ablasjons- og elektrofysiologisk behandling. Anskaffelse av systemavhengige produkter som bare har én leverandør hvor vi anser at Forskrift om offentlige anskaffelser (anskaffelsesforskriften) §13-4 b) 2 kommer til anvendelse.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2021-08-12T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 33100000
- 33000000
- directCpvCodes:
1 results
- 33100000
- parentCpvCodes:
1 results
- 33000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
- Diacor AS
- Diacor
- Diacor
- Janssen-Cilag AS
- Janssen-Cilag
- Janssen-Cilag
- Janssen-Cilag
- Acutus Medical NUF
- Abbott Medical Norway AS
- Abbott
- Abbott Medical Norway
- Janssen-Cilag AS
- Janssen-Cilag
- Janssen-Cilag
- Janssen-Cilag
- Medtronic Norge AS
- Medtronic Norge
- Medtronic Norge
- Stereotaxis, Inc.
- Acutus Medical NUF
- Acutus Medical NUF
- Acutus Medical NUF
- Diacor AS
- Diacor
- Diacor
- Janssen-Cilag AS
- Janssen-Cilag
- Janssen-Cilag
- Janssen-Cilag
- Stereotaxis, Inc.
- Acutus Medical NUF
- Acutus Medical NUF
- Acutus Medical NUF
- Medtronic Norge AS
- Medtronic Norge
- Medtronic Norge
- Abbott Medical Norway AS
- Abbott
- Abbott Medical Norway
- Diacor AS
- Diacor
- Diacor
- Janssen-Cilag AS
- Janssen-Cilag
- Janssen-Cilag
- Janssen-Cilag
- Medtronic Norge AS
- Medtronic Norge
- Medtronic Norge
- Stereotaxis, Inc.
- Acutus Medical NUF
- Acutus Medical NUF
- Acutus Medical NUF
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2021-08-12
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2021-333334
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2021-08-12
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 5
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2021-333334