Transport og sluttbehandling av restavfall
Notice 2021-331694
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
De offentlige avfallsselskapene Finnmark Ressursselskap, Finnmark Miljøtjeneste, Vefas og Avfallsservice vil i løpet av 2021 gjennomføre en konkurranse om transport og sluttbehandling av restavfall fra sine anlegg. Oppstart på kontrakt er planlagt til 01.01.2022 og omfatter et volum på ca 20-25.000 tonn.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2021-331694
- eFormId:
- 2021-331694
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Transport og sluttbehandling av restavfall
- description:
- De offentlige avfallsselskapene Finnmark Ressursselskap, Finnmark Miljøtjeneste, Vefas og Avfallsservice vil i løpet av 2021 gjennomføre en konkurranse om transport og sluttbehandling av restavfall fra sine anlegg. Oppstart på kontrakt er planlagt til 01.01.2022 og omfatter et volum på ca 20-25.000 tonn.
- buyer:
4 results
- id:
- 964 180 644
- name:
- Avfallsservice AS
- id:
- 947 346 423
- name:
- FINNMARK RESSURSSELSKAP AS
- id:
- 976 815 394
- name:
- FINNMARK MILJØTJENESTE AS
- id:
- 977 079 403
- name:
- VEST-FINNMARK AVFALLSSELSKAP, OARJE-FINNMARKKU RIHPAFITNODAT VEFAS IKS
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2021-05-03T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
4 results
- 90513000
- 90000000
- 90500000
- 90510000
- directCpvCodes:
1 results
- 90513000
- parentCpvCodes:
3 results
- 90000000
- 90500000
- 90510000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=299077&B=KGVLIGHT
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2021-05-03
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2021-331694
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2021-05-03
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 4
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2021-331694