Evaluering av tiltaksutvikling i Sammen Mot – Forebygging av vold og overgrep i et folkehelseperspektiv

Notice 2021-331374

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-29T08:52:12Z.

Description

Anskaffelsens formål Anskaffelsen gjelder en samlet evaluering av tiltakene som utvikles i Sammen Mot. Innenfor et folkehelseperspektiv dreier forebygging av vold og overgrep seg både om å redusere risikofaktorer for at vold og overgrep skjer, og om å legge til rette for et samfunn som fremmer felleskap, trygghet, inkludering og deltakelse. Evaluering er et fundament i Sammen Mot.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-331374
eFormId:
2021-331374
procedureId:
2021-331374
heading:
Evaluering av tiltaksutvikling i Sammen Mot – Forebygging av vold og overgrep i et folkehelseperspektiv
description:
Anskaffelsens formål Anskaffelsen gjelder en samlet evaluering av tiltakene som utvikles i Sammen Mot. Innenfor et folkehelseperspektiv dreier forebygging av vold og overgrep seg både om å redusere risikofaktorer for at vold og overgrep skjer, og om å legge til rette for et samfunn som fremmer felleskap, trygghet, inkludering og deltakelse. Evaluering er et fundament i Sammen Mot.
buyer:

1 results

  1. id:
    821 227 062
    name:
    Vestfold og Telemark fylkeskommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-07-01T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 85000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 85000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-07-01
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-331374
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-07-01
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-331374

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.