Fjernvarmeavtale DPS Otta
Notice 2021-331002
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Sykehuset Innlandet har intensjon om å videreføre avtale om varmeleveranse fra Eidefoss Biovarme AS i 10 år. Avtalen på varmeleveranse mellom Eidefoss Biovarme AS (konsesjonshaver) og Sykehuset Innlandet AS gikk ut 01.01.2020 gjeldende for lokalet til DPS Otta med adresse Selsvegen 22 2670 Otta. Alternativ løsning på varmeleveranse vil ikke være aktuelt i og med at Sykehuset Innlandet ikke disponerer noe areal rundt bygget for evt. etablering av alternativ løsning. Varmeleveransens verdi er i størrelsesorden 60 000 kr pr. år.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2021-331002
- eFormId:
- 2021-331002
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Fjernvarmeavtale DPS Otta
- description:
- Sykehuset Innlandet har intensjon om å videreføre avtale om varmeleveranse fra Eidefoss Biovarme AS i 10 år. Avtalen på varmeleveranse mellom Eidefoss Biovarme AS (konsesjonshaver) og Sykehuset Innlandet AS gikk ut 01.01.2020 gjeldende for lokalet til DPS Otta med adresse Selsvegen 22 2670 Otta. Alternativ løsning på varmeleveranse vil ikke være aktuelt i og med at Sykehuset Innlandet ikke disponerer noe areal rundt bygget for evt. etablering av alternativ løsning. Varmeleveransens verdi er i størrelsesorden 60 000 kr pr. år.
- buyer:
1 results
- id:
- 983 971 709
- name:
- Sykehuset Innlandet HF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2021-01-15T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
4 results
- 09323000
- 09000000
- 09300000
- 09320000
- directCpvCodes:
1 results
- 09323000
- parentCpvCodes:
3 results
- 09000000
- 09300000
- 09320000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2021-01-15
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2021-331002
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2021-01-15
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2021-331002