Rammeavtale for kjøp av Utstyr til datasenter og rådgjeving mv IKT-Nordfjord 2021

Notice 2021-329174 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T14:07:18Z.

Description

IKT Nordfjord/Nordfjordnett og deltakande kommuner vil med denne anskaffinga inngå rammeavtale med ein leverandør for kjøp av følgande typer utstyr og tenester: Aksesspunkt, Nettverksutstyr - kantswitch, Nettverkstutstyr – datasenter-/kjerneswitcher, Nettverksutstyr - brannmur, UPS, Server – bladeservere, SAN – disk til eksisterande SAN, Konsulenttenester knytt til utstyr i punkta over Avtalen gjeld for 1 år med einsidig opsjon på lenging 1+1 år, i alt inntil 3 år. Omfanget er uklart, og det påligg ikkje oppdragsgjevar eller kommuane noko prikt på kjøpsvolum etter denne avtalen.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-329174
eFormId:
2021-329174
procedureId:
2021-329174
heading:
Rammeavtale for kjøp av Utstyr til datasenter og rådgjeving mv IKT-Nordfjord 2021
description:
IKT Nordfjord/Nordfjordnett og deltakande kommuner vil med denne anskaffinga inngå rammeavtale med ein leverandør for kjøp av følgande typer utstyr og tenester: Aksesspunkt, Nettverksutstyr - kantswitch, Nettverkstutstyr – datasenter-/kjerneswitcher, Nettverksutstyr - brannmur, UPS, Server – bladeservere, SAN – disk til eksisterande SAN, Konsulenttenester knytt til utstyr i punkta over Avtalen gjeld for 1 år med einsidig opsjon på lenging 1+1 år, i alt inntil 3 år. Omfanget er uklart, og det påligg ikkje oppdragsgjevar eller kommuane noko prikt på kjøpsvolum etter denne avtalen.
buyer:

1 results

  1. id:
    820 956 532
    name:
    Kinn kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-10-15T12:00:00+02:00
deadline:
2021-11-22T12:00:00+02:00
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

4 results

  1. 32424000
  2. 32000000
  3. 32400000
  4. 32420000
directCpvCodes:

1 results

  1. 32424000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 32000000
  2. 32400000
  3. 32420000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=313407&B=INSS
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
21000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
2.1E7 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-10-15
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-329174
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2021-10-15
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-329174

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.