Intensjonskunngjøring - Digitalt verktøy for planlegging, analyse, rapportering og budsjettering.
Notice 2021-314703
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Strand kommune, heretter nevnt som oppdragsgiver har til hensikt å anskaffe et digitalt verktøy for planlegging, analyse, rapportering og budsjettering. Anskaffelsen skal gi oppdragsgiver et digitalt samhandlingsverktøy for helhetlig styring av virksomheten. Det skal være samhandling mellom kommunale planer og informasjon skal være tilgjengelig på en god og forståelig måte.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2021-314703
- eFormId:
- 2021-314703
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Intensjonskunngjøring - Digitalt verktøy for planlegging, analyse, rapportering og budsjettering.
- description:
- Strand kommune, heretter nevnt som oppdragsgiver har til hensikt å anskaffe et digitalt verktøy for planlegging, analyse, rapportering og budsjettering. Anskaffelsen skal gi oppdragsgiver et digitalt samhandlingsverktøy for helhetlig styring av virksomheten. Det skal være samhandling mellom kommunale planer og informasjon skal være tilgjengelig på en god og forståelig måte.
- buyer:
1 results
- id:
- 964978751
- name:
- Strand Kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2021-12-17T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
4 results
- 72268000
- 72000000
- 72200000
- 72260000
- directCpvCodes:
1 results
- 72268000
- parentCpvCodes:
3 results
- 72000000
- 72200000
- 72260000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2021-12-17
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2021-314703
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2021-12-17
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2021-314703