Nettsider - Kavli-Instituttet

Notice 2021-304625

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-09T01:49:30Z.

Description

Konkurransen gjelder kontrakt om utvikling og levering av fremtidsrettede nettsider for multimedial, historiebasert forskningsformidling for Kavli Institute for Systems Neuroscience.Anskaffelsen omfatter levering av nye nettsider - plattform og ny systemarkitektur. I tillegg skal nettsidene driftes og vedlikeholdes i kontraktsperioden som en skybasert tjeneste (SaaS). For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Et utkast til selve konkurransegrunnlaget er lagt ved dette kvalifiseringsgrunnlaget. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta mindre, ikke vesentlige endringer i dette grunnlaget før leverandører inviteres til å gi tilbud.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-304625
eFormId:
2021-304625
procedureId:
2021-304625
heading:
Nettsider - Kavli-Instituttet
description:
Konkurransen gjelder kontrakt om utvikling og levering av fremtidsrettede nettsider for multimedial, historiebasert forskningsformidling for Kavli Institute for Systems Neuroscience.Anskaffelsen omfatter levering av nye nettsider - plattform og ny systemarkitektur. I tillegg skal nettsidene driftes og vedlikeholdes i kontraktsperioden som en skybasert tjeneste (SaaS). For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Et utkast til selve konkurransegrunnlaget er lagt ved dette kvalifiseringsgrunnlaget. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta mindre, ikke vesentlige endringer i dette grunnlaget før leverandører inviteres til å gi tilbud.
buyer:

1 results

  1. id:
    974 767 880
    name:
    NTNU
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-11-11T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 72413000
  2. 72000000
  3. 72400000
  4. 72410000
directCpvCodes:

1 results

  1. 72413000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 72000000
  2. 72400000
  3. 72410000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    5
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-11-11
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-304625
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-11-11
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-304625

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.