Trykking og levering av konvolutter
Notice 2020-393647
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Sandnes kommune og Stavanger kommune, heretter benevnt oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse på trykking og levering av konvolutter. Kommunene bruker felles konkurransegrunnlag, men vil inngå egne kontrakter med vinner av konkurransen og skal betraktes som to oppdragsgivere med ulike leverings- og fakturaadresser. Kontrakten tildeles samme leverandør for begge oppdragsgivere.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-393647
- eFormId:
- 2020-393647
- procedureId:
- 2020-393647
- heading:
- Trykking og levering av konvolutter
- description:
- Sandnes kommune og Stavanger kommune, heretter benevnt oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse på trykking og levering av konvolutter. Kommunene bruker felles konkurransegrunnlag, men vil inngå egne kontrakter med vinner av konkurransen og skal betraktes som to oppdragsgivere med ulike leverings- og fakturaadresser. Kontrakten tildeles samme leverandør for begge oppdragsgivere.
- buyer:
2 results
- id:
- 964 965 137
- name:
- Sandnes kommune
- id:
- 874611212
- name:
- Stavanger kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-07-01T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
6 results
- 30199710
- 30000000
- 30100000
- 30190000
- 30199000
- 30199700
- directCpvCodes:
1 results
- 30199710
- parentCpvCodes:
5 results
- 30000000
- 30100000
- 30190000
- 30199000
- 30199700
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-07-01
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-393647
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-07-01
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-393647