Rammeavtale på levering av entreprenørtjenester

Notice 2020-390663

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T11:42:57Z.

Description

Rammeavtalen omfatter entreprenørtjenester knyttet til følgende oppdrag: Snekker- og tømreroppdrag, Mureroppdrag, Maleroppdrag, Blikkenslager, Taktekking, og Passiv brannsikring. Formål med anskaffelsen er å dekke Oppdragsgivers løpende behov for slike entreprenørtjenester både utomhus og innomhus. Rammeavtalen omfatter tjenester i forbindelse med renovering, vedlikehold, rehabilitering, modernisering, utbedringer og mindre nyinstallasjoner, inkludert medgått materiell til oppdragsgivernes virksomheter. Størrelsen på de enkelte oppdragene vil kunne variere fra helt små oppdrag til oppdrag over nasjonal terskelverdi. Nittedal kommune vil delta i avtalen. Lillestrøm kommune vil forvalte avtalen på vegne av Nittedal kommune.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-390663
eFormId:
2020-390663
procedureId:
2020-390663
heading:
Rammeavtale på levering av entreprenørtjenester
description:
Rammeavtalen omfatter entreprenørtjenester knyttet til følgende oppdrag: Snekker- og tømreroppdrag, Mureroppdrag, Maleroppdrag, Blikkenslager, Taktekking, og Passiv brannsikring. Formål med anskaffelsen er å dekke Oppdragsgivers løpende behov for slike entreprenørtjenester både utomhus og innomhus. Rammeavtalen omfatter tjenester i forbindelse med renovering, vedlikehold, rehabilitering, modernisering, utbedringer og mindre nyinstallasjoner, inkludert medgått materiell til oppdragsgivernes virksomheter. Størrelsen på de enkelte oppdragene vil kunne variere fra helt små oppdrag til oppdrag over nasjonal terskelverdi. Nittedal kommune vil delta i avtalen. Lillestrøm kommune vil forvalte avtalen på vegne av Nittedal kommune.
buyer:

1 results

  1. id:
    938 275 130
    name:
    Skedsmo Kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-02-25T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 45262600
  2. 45000000
  3. 45200000
  4. 45260000
  5. 45262000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45262600
parentCpvCodes:

4 results

  1. 45000000
  2. 45200000
  3. 45260000
  4. 45262000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    13
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-02-25
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-390663
    allType:

    2 results

    1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2020-02-25
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
2
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-390663

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.