Smøla kommune - Omsorgsboliger Hopen, Totalentreprise
Notice 2020-386887
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Hopen Omsorgsboliger skal bygges på eiendom gnr. 55 bnr. 23 i kommunesenteret på Hopen i Smøla Kommune. Boligene er beregnet for en brukergruppe med yngre brukere med ulike funksjonshemninger. Bygget skal inneholde 8 omsorgsboliger, fellesarealer med kjøkken og stue samt fasiliteter for heldøgns bemanning i bygget.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-386887
- eFormId:
- 2020-386887
- procedureId:
- 2020-366317
- heading:
- Smøla kommune - Omsorgsboliger Hopen, Totalentreprise
- description:
- Hopen Omsorgsboliger skal bygges på eiendom gnr. 55 bnr. 23 i kommunesenteret på Hopen i Smøla Kommune. Boligene er beregnet for en brukergruppe med yngre brukere med ulike funksjonshemninger. Bygget skal inneholde 8 omsorgsboliger, fellesarealer med kjøkken og stue samt fasiliteter for heldøgns bemanning i bygget.
- buyer:
1 results
- id:
- 992619295
- name:
- On Arkitekter og Ingeniører AS
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-10-27T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
1 results
- 45000000
- directCpvCodes:
1 results
- 45000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- not reported by source
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
2 results
- id:
- 2020-386887
- changedNoticeId:
- 2020-366317
- issueDate:
- 2020-10-27T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- yes
- eformId:
- 2020-386887
- id:
- 2020-366317
- changedNoticeId:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-10-09T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- no
- eformId:
- 2020-366317
- limitedDataFlag:
- yes
- publicationDate:
- 2020-10-27
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2020-366317
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-10-09
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2020-386887
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-10-27
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 0
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-386887