Elektrotjenester Sel kommune
Notice 2020-384942
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Rammeavtalen gjelder utføring av elektroarbeid ved alle oppdragsgivers bygninger, anlegg og infrastruktur ved teknisk drift og vedlikehold med tilhørende materiell, samt døgnkontinuerlig vaktordning for beredskap.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-384942
- eFormId:
- 2020-384942
- procedureId:
- 2020-384942
- heading:
- Elektrotjenester Sel kommune
- description:
- Rammeavtalen gjelder utføring av elektroarbeid ved alle oppdragsgivers bygninger, anlegg og infrastruktur ved teknisk drift og vedlikehold med tilhørende materiell, samt døgnkontinuerlig vaktordning for beredskap.
- buyer:
1 results
- id:
- 939 607 706
- name:
- Felles innkjøpskontor for Nord-Gudbrandsdalen
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-08-18T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 50711000
- 50000000
- 50700000
- 50710000
- directCpvCodes:
1 results
- 50711000
- parentCpvCodes:
3 results
- 50000000
- 50700000
- 50710000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 2
- type:
- t-esubm
- total:
- 2
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-08-18
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-384942
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-08-18
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-384942