Kundeindentifiseringssystem for gjenvinningsstasjoner og vektbetaling
Notice 2020-377927
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Å etablere et velfungerende elektronisk system som sikrer kundeidentifisering og registrering av den enkelte kundes leverte avfallsmengde til gjenvinningsstasjonene. Systemet som etableres må ha integrasjonsmulighet mot betalingssystem som er basert på betaling etter levert mengde/vekt.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-377927
- eFormId:
- 2020-377927
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Kundeindentifiseringssystem for gjenvinningsstasjoner og vektbetaling
- description:
- Å etablere et velfungerende elektronisk system som sikrer kundeidentifisering og registrering av den enkelte kundes leverte avfallsmengde til gjenvinningsstasjonene. Systemet som etableres må ha integrasjonsmulighet mot betalingssystem som er basert på betaling etter levert mengde/vekt.
- buyer:
1 results
- id:
- 984 504 942
- name:
- BIR Privat AS
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-11-23T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
1 results
- 48000000
- directCpvCodes:
1 results
- 48000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=287000&B=KGVLIGHT
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 1000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1000000.0 NOK
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-11-23
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-377927
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2020-11-23
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-377927