Internrevisjon

Notice 2020-377499

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T05:53:04Z.

Description

NTNU skal inngå avtale med en Leverandør om internrevisjonstjeneste ved virksomheten. Tjenesten omfatter kjøp av internrevisjonsfunksjonen, samt leder for internrevisjonen ved NTNU. Anskaffelsens anslåtte verdi er på  7 500 000 NOK eks mva.   Kontraktens lengde er på to år, med opsjon for Oppdragsgiver til å forlenge kontrakten i inntil ytterligere tre år (1+1+1).

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-377499
eFormId:
2020-377499
procedureId:
2020-391053
heading:
Internrevisjon
description:
NTNU skal inngå avtale med en Leverandør om internrevisjonstjeneste ved virksomheten. Tjenesten omfatter kjøp av internrevisjonsfunksjonen, samt leder for internrevisjonen ved NTNU. Anskaffelsens anslåtte verdi er på 7 500 000 NOK eks mva. Kontraktens lengde er på to år, med opsjon for Oppdragsgiver til å forlenge kontrakten i inntil ytterligere tre år (1+1+1).
buyer:

1 results

  1. id:
    974 767 880
    name:
    NTNU
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-12-23T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

5 results

  1. 79212200
  2. 79000000
  3. 79200000
  4. 79210000
  5. 79212000
directCpvCodes:

1 results

  1. 79212200
parentCpvCodes:

4 results

  1. 79000000
  2. 79200000
  3. 79210000
  4. 79212000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
not reported by source
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:

2 results

  1. id:
    2020-377499
    changedNoticeId:
    2020-391053
    issueDate:
    2020-12-23T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    yes
    eformId:
    2020-377499
  2. id:
    2020-391053
    changedNoticeId:
    not reported by source
    issueDate:
    2020-11-23T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    no
    eformId:
    2020-391053
limitedDataFlag:
yes
publicationDate:
2020-12-23
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2020-391053
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2020-11-23
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2020-377499
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2020-12-23
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
0
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-377499

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.