Kurs- og konferansetjenester

Notice 2020-368783

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T20:54:48Z.

Description

Rammeavtale om kurs- og konferansetjenester i Vestfold og Telemark fylke, Viken fylke, Oslo sentrum og Oslo lufthavn Gardermoen, Rammeavtalen skal sikre USN nødvendig kapasitet og god kvalitet i forbindelse med gjennomføring av arrangementer som konferanser, kurs og seminarer/dagsmøter. Det åpnes for parallelle avtaler innenfor hvert av de geografiske områdene.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-368783
eFormId:
2020-368783
procedureId:
2020-388752
heading:
Kurs- og konferansetjenester
description:
Rammeavtale om kurs- og konferansetjenester i Vestfold og Telemark fylke, Viken fylke, Oslo sentrum og Oslo lufthavn Gardermoen, Rammeavtalen skal sikre USN nødvendig kapasitet og god kvalitet i forbindelse med gjennomføring av arrangementer som konferanser, kurs og seminarer/dagsmøter. Det åpnes for parallelle avtaler innenfor hvert av de geografiske områdene.
buyer:

1 results

  1. id:
    911 770 709
    name:
    Universitetet i Sørøst-Norge (USN)
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-03-16T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

3 results

  1. 55120000
  2. 55000000
  3. 55100000
directCpvCodes:

1 results

  1. 55120000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 55000000
  2. 55100000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
not reported by source
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:

2 results

  1. id:
    2020-368783
    changedNoticeId:
    2020-388752
    issueDate:
    2020-03-16T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    yes
    eformId:
    2020-368783
  2. id:
    2020-388752
    changedNoticeId:
    not reported by source
    issueDate:
    2020-02-18T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    no
    eformId:
    2020-388752
limitedDataFlag:
yes
publicationDate:
2020-03-16
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2020-388752
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2020-02-18
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2020-368783
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2020-03-16
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
0
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-368783

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.