BV 2019-09 - Mikronisert marmor

Notice 2020-367605

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T19:01:45Z.

Description

Bergen Vann KF drifter de kommunale vann- og avløpsanleggene i Bergen- og Os kommune. Virksomheten skal sørge for en god og tilstrekkelig vannforsyning og en god og miljømessig riktig avløpshåndtering. Virksomheten har ca. 159 årsverk og omsetter for ca. 294 mill. NOK pr år. Bergen Vann KF er et kommunalt foretak i Bergen kommune. Vi er i dag lokalisert i Spelhaugen 22 og på en rekke vannbehandlings -og renseanlegg. Anskaffelsen gjelder kjøp og leveranse av mikronisert marmor.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-367605
eFormId:
2020-367605
procedureId:
2020-367605
heading:
BV 2019-09 - Mikronisert marmor
description:
Bergen Vann KF drifter de kommunale vann- og avløpsanleggene i Bergen- og Os kommune. Virksomheten skal sørge for en god og tilstrekkelig vannforsyning og en god og miljømessig riktig avløpshåndtering. Virksomheten har ca. 159 årsverk og omsetter for ca. 294 mill. NOK pr år. Bergen Vann KF er et kommunalt foretak i Bergen kommune. Vi er i dag lokalisert i Spelhaugen 22 og på en rekke vannbehandlings -og renseanlegg. Anskaffelsen gjelder kjøp og leveranse av mikronisert marmor.
buyer:

1 results

  1. id:
    987 328 096
    name:
    Bergen Vann KF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-02-20T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 24962000
  2. 24000000
  3. 24900000
  4. 24960000
directCpvCodes:

1 results

  1. 24962000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 24000000
  2. 24900000
  3. 24960000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    1
  2. type:
    t-esubm
    total:
    1
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-02-20
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-367605
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2020-02-20
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-367605

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.