Avlastningstjenester og bo- og omsorgstjenester

Notice 2020-350889

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T15:13:15Z.

Description

Oppdragsgiver inviterer med dette til konkurranse for rammeavtale for kjøp av avlastningstjenester og bo- og omsorgstjenester. Konkurransen omfatter kommunene Fredrikstad, Hvaler og Råde. Anskaffelsen er delt i to delleveranser: - Avlastningstjenester - Bo- og omsorgstjenester Det er anledning til å gi tilbud i en eller begge delleveransene. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-350889
eFormId:
2020-350889
procedureId:
2020-350889
heading:
Avlastningstjenester og bo- og omsorgstjenester
description:
Oppdragsgiver inviterer med dette til konkurranse for rammeavtale for kjøp av avlastningstjenester og bo- og omsorgstjenester. Konkurransen omfatter kommunene Fredrikstad, Hvaler og Råde. Anskaffelsen er delt i to delleveranser: - Avlastningstjenester - Bo- og omsorgstjenester Det er anledning til å gi tilbud i en eller begge delleveransene. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.
buyer:

1 results

  1. id:
    940039541
    name:
    Fredrikstad kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-10-27T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 85000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 85000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    26
  2. type:
    t-esubm
    total:
    26
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-10-27
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-350889
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2020-10-27
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
2
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-350889

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.