Karlsøy kommune - Slettmo Boligfelt - Utbygging av VVA

Notice 2020-349697

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-15T16:27:53Z.

Description

På vegne av Karlsøy kommune v/Drift- og utviklingsenheten, inviteres det til «åpen tilbudskonkurranse» vedrørende: OPPARBEIDELSE AV VVA I SLETTMO BOLIGFELT PÅ HANSNES Arbeidet vil omfatte følgende: - Bygging av ca. 600 lm veg og legging av ca. 1000 lm VAO med kummer                                                                                                        Det vises til nærmere beskrivelse i Del 2 - A.1 - Avslippsparkering ved barnehagen ovenfor Slettmo boligfelt                                                                                                                            I tillegg til Norprosjekt`s mengdebeskrivelse for VVA Slettmo boligfelt inngår det i denne tilbudsbeskrivelsen også et tillegg fra Sweco Norge AS, som omfatter en avslippsparkering ved barnehagen ovenfor Slettmo boligfelt.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-349697
eFormId:
2020-349697
procedureId:
2020-326842
heading:
Karlsøy kommune - Slettmo Boligfelt - Utbygging av VVA
description:
På vegne av Karlsøy kommune v/Drift- og utviklingsenheten, inviteres det til «åpen tilbudskonkurranse» vedrørende: OPPARBEIDELSE AV VVA I SLETTMO BOLIGFELT PÅ HANSNES Arbeidet vil omfatte følgende: - Bygging av ca. 600 lm veg og legging av ca. 1000 lm VAO med kummer Det vises til nærmere beskrivelse i Del 2 - A.1 - Avslippsparkering ved barnehagen ovenfor Slettmo boligfelt I tillegg til Norprosjekt`s mengdebeskrivelse for VVA Slettmo boligfelt inngår det i denne tilbudsbeskrivelsen også et tillegg fra Sweco Norge AS, som omfatter en avslippsparkering ved barnehagen ovenfor Slettmo boligfelt.
buyer:

1 results

  1. id:
    919635991
    name:
    NORDNORSK BYGGEKONTROLL AS
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-04-29T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
not reported by source
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:

2 results

  1. id:
    2020-349697
    changedNoticeId:
    2020-326842
    issueDate:
    2020-04-29T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    yes
    eformId:
    2020-349697
  2. id:
    2020-326842
    changedNoticeId:
    not reported by source
    issueDate:
    2020-04-15T12:00:00+02:00
    selectedNotice:
    no
    eformId:
    2020-326842
limitedDataFlag:
yes
publicationDate:
2020-04-29
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2020-326842
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2020-04-15
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2020-349697
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2020-04-29
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
0
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-349697

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.