Innkjøp av innskuddspensjon for Optimum AS
Notice 2020-347324 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Denne tilbudsinnbydelsen baserer seg på en tjenestepensjon iht. lov om innskuddspensjon, nærmere bestemt innskuddspensjon med individuelt investeringsvalg. Tilbudsinnbydelsen omfatter også uførepensjon iht. lov om foretakspensjon. Intensjonen er å etablere ny pensjonsløsning med virkning fra 1.1.2021.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-347324
- eFormId:
- 2020-347324
- procedureId:
- 2020-347324
- heading:
- Innkjøp av innskuddspensjon for Optimum AS
- description:
- Denne tilbudsinnbydelsen baserer seg på en tjenestepensjon iht. lov om innskuddspensjon, nærmere bestemt innskuddspensjon med individuelt investeringsvalg. Tilbudsinnbydelsen omfatter også uførepensjon iht. lov om foretakspensjon. Intensjonen er å etablere ny pensjonsløsning med virkning fra 1.1.2021.
- buyer:
1 results
- id:
- 986 187 960
- name:
- S&P Garde AS
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-10-21T12:00:00+02:00
- deadline:
- 2020-11-18T12:00:00+02:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
3 results
- 66520000
- 66000000
- 66500000
- directCpvCodes:
1 results
- 66520000
- parentCpvCodes:
2 results
- 66000000
- 66500000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=282126&B=KGVLIGHT
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-10-21
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-347324
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-10-21
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-347324