Rammeavtale på bedriftshelsetjenester
Notice 2020-346059 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Tjenesten omfatter bedriftshelsetjenester for ansatte i Strand og Hjelmeland kommune, heretter kalt oppdragsgiver. Stand kommune, p.t. 1084 ansatte fordelt på ca 797 årsverk og Hjelmeland kommune har p.t. 339 ansatte fordelt på ca 266 årsverk. Avtalens varighet er 3 år med opsjonsmulighet på ytterligere 1 år.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-346059
- eFormId:
- 2020-346059
- procedureId:
- 2020-346059
- heading:
- Rammeavtale på bedriftshelsetjenester
- description:
- Tjenesten omfatter bedriftshelsetjenester for ansatte i Strand og Hjelmeland kommune, heretter kalt oppdragsgiver. Stand kommune, p.t. 1084 ansatte fordelt på ca 797 årsverk og Hjelmeland kommune har p.t. 339 ansatte fordelt på ca 266 årsverk. Avtalens varighet er 3 år med opsjonsmulighet på ytterligere 1 år.
- buyer:
2 results
- id:
- 964978751
- name:
- Strand Kommune
- id:
- not reported by source
- name:
- Hjelmeland kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-11-13T12:00:00+02:00
- deadline:
- 2020-12-14T12:00:00+02:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
4 results
- 85147000
- 85000000
- 85100000
- 85140000
- directCpvCodes:
1 results
- 85147000
- parentCpvCodes:
3 results
- 85000000
- 85100000
- 85140000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/139675795.aspx
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 1300000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1300000.0 NOK
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-11-13
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-346059
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-11-13
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-346059