Rammeavtale for kjøp av gravetjenester 2. gangs utlysning
Notice 2020-345930
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver har inngått parallelle rammeavtaler for kjøp av gravearbeider, masseforflytning og transport. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-345930
- eFormId:
- 2020-345930
- procedureId:
- 2020-345930
- heading:
- Rammeavtale for kjøp av gravetjenester 2. gangs utlysning
- description:
- Oppdragsgiver har inngått parallelle rammeavtaler for kjøp av gravearbeider, masseforflytning og transport. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.
- buyer:
2 results
- id:
- 940039541
- name:
- Fredrikstad kommune
- id:
- not reported by source
- name:
- Hvaler Kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-01-16T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 60182000
- 60000000
- 60100000
- 60180000
- directCpvCodes:
1 results
- 60182000
- parentCpvCodes:
3 results
- 60000000
- 60100000
- 60180000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 5
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-01-16
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-345930
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-01-16
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-345930