RFI: Leie av areal for utøvelse av forretningsvirksomhet innenfor avgiftsfritt salg og parfyme/kosmetikk

Notice 2020-345523

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-29T05:05:43Z.

Description

Avinor AS inviterer med denne forespørselen mulige tilbydere til markedsdialog i forkant av tilbudskonkurranse om leie av areal til avgiftsfritt salg og parfyme/kosmetikk virksomhet på Avinors lufthavner. Oppdragsgivers mål med denne aktiviteten er å kvalitetssikre hovedlinjene i konkurransegrunnlaget og vinne ytterligere forståelse av markedet og få innspill før utlysning av tilbudskonkurransen.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-345523
eFormId:
2020-345523
procedureId:
not reported by source
heading:
RFI: Leie av areal for utøvelse av forretningsvirksomhet innenfor avgiftsfritt salg og parfyme/kosmetikk
description:
Avinor AS inviterer med denne forespørselen mulige tilbydere til markedsdialog i forkant av tilbudskonkurranse om leie av areal til avgiftsfritt salg og parfyme/kosmetikk virksomhet på Avinors lufthavner. Oppdragsgivers mål med denne aktiviteten er å kvalitetssikre hovedlinjene i konkurransegrunnlaget og vinne ytterligere forståelse av markedet og få innspill før utlysning av tilbudskonkurransen.
buyer:

1 results

  1. id:
    985 198 292
    name:
    AVINOR AS
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-09-23T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ADVISORY_NOTICE
allTypes:

2 results

  1. ADVISORY_NOTICE
  2. PLANNING
allCpvCodes:

2 results

  1. 15900000
  2. 15000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 15900000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 15000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://tendsign.no/doc.aspx?UniqueId=afwzhjekid&GoTo=Docs
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-09-23
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-345523
    allType:

    2 results

    1. ADVISORY_NOTICE
    2. PLANNING
    publicationDate:
    2020-09-23
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-345523

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.