Event- og arrangementstjenester

Notice 2020-345195

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-27T01:53:11Z.

Description

Denne kunngjøringen gjelder forlengelse av eksisterende rammeavtale om event- og arrangementstjenester inngått i 8.2.2017. Avtalen forlenges fra opprinnelig utløpsdato 7.2.2021 til 31.8. 2021. Norsk Tipping ønsker ikke å lyse ut en ny konkurranse nå av hensyn til bransjens utfordringer med koronasituasjonen. Forlengelsen er hjemlet i Forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) § 28-1 (1) Endringer i kontrakten og oppsigelse, bestemmelsens bokstav d) åpner forskriften for «endringer som er nødvendige som følge av omstendigheter som en aktsom oppdragsgiver ikke kunne forutse".

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-345195
eFormId:
2020-345195
procedureId:
2020-345195
heading:
Event- og arrangementstjenester
description:
Denne kunngjøringen gjelder forlengelse av eksisterende rammeavtale om event- og arrangementstjenester inngått i 8.2.2017. Avtalen forlenges fra opprinnelig utløpsdato 7.2.2021 til 31.8. 2021. Norsk Tipping ønsker ikke å lyse ut en ny konkurranse nå av hensyn til bransjens utfordringer med koronasituasjonen. Forlengelsen er hjemlet i Forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) § 28-1 (1) Endringer i kontrakten og oppsigelse, bestemmelsens bokstav d) åpner forskriften for «endringer som er nødvendige som følge av omstendigheter som en aktsom oppdragsgiver ikke kunne forutse".
buyer:

1 results

  1. id:
    925 836 613
    name:
    Norsk Tipping AS
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-10-09T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 79952000
  2. 79000000
  3. 79900000
  4. 79950000
directCpvCodes:

1 results

  1. 79952000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 79000000
  2. 79900000
  3. 79950000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-10-09
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-345195
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2020-10-09
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-345195

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.