Ortopedi, Bruddmateriell for levering til helseforetakene i Helse Vest RHF
Notice 2020-342634
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver har inngått avtaler for bruddmateriell tilhørende kategorien Ortopedi. Med bruddmateriell menes implantater til bruddbehandling, herunder også tilhørende materiell som brukes ved innsetting / retraksjon av de forespurte produkter, som for eksempel bor og ledepinner. I tillegg skal det inngås avtaler for konsignasjonslager og lån av instrumentarium for de aktuelle produktene.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-342634
- eFormId:
- 2020-342634
- procedureId:
- 2020-342634
- heading:
- Ortopedi, Bruddmateriell for levering til helseforetakene i Helse Vest RHF
- description:
- Oppdragsgiver har inngått avtaler for bruddmateriell tilhørende kategorien Ortopedi. Med bruddmateriell menes implantater til bruddbehandling, herunder også tilhørende materiell som brukes ved innsetting / retraksjon av de forespurte produkter, som for eksempel bor og ledepinner. I tillegg skal det inngås avtaler for konsignasjonslager og lån av instrumentarium for de aktuelle produktene.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-06-05T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
1 results
- 33000000
- directCpvCodes:
1 results
- 33000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 45
- type:
- t-esubm
- total:
- 45
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-06-05
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-342634
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-06-05
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-342634