Munnbind for den nasjonale ordningen for smittevernutstyr
Notice 2020-341664
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Det skal gjennomføres en nasjonal konkurranse på munnbind type IIR for den nasjonale ordningen for smittevernutstyr på vegne av Helse Sør-Øst RHF. Konkurransen omfatter: - munnbind type IIR med ørestrikk - munnbind type IIR med knyting.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-341664
- eFormId:
- 2020-341664
- procedureId:
- 2020-341664
- heading:
- Munnbind for den nasjonale ordningen for smittevernutstyr
- description:
- Det skal gjennomføres en nasjonal konkurranse på munnbind type IIR for den nasjonale ordningen for smittevernutstyr på vegne av Helse Sør-Øst RHF. Konkurransen omfatter: - munnbind type IIR med ørestrikk - munnbind type IIR med knyting.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-12-18T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
3 results
- 33140000
- 33000000
- 33100000
- directCpvCodes:
1 results
- 33140000
- parentCpvCodes:
2 results
- 33000000
- 33100000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 76
- type:
- t-esubm
- total:
- 76
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-12-18
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-341664
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-12-18
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 2
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-341664