Avtale banktjenester til Færder kommune (hovedbankavtale)
Notice 2020-340614 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
1. januar 2018 ble Færder kommune opprettet etter sammenslåing mellom Tjøme og Nøtterøy kommuner. Kommunen har ca 27.000 innbyggere og det er om lag 1.750 årsverk samlet i alle kommunens virksomheter. Årlig omsetning er ca. 2,2 milliarder kroner. Nærmere informasjon finnes på hjemmesiden https://www.faerder.kommune.no/
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-340614
- eFormId:
- 2020-340614
- procedureId:
- 2020-340614
- heading:
- Avtale banktjenester til Færder kommune (hovedbankavtale)
- description:
- 1. januar 2018 ble Færder kommune opprettet etter sammenslåing mellom Tjøme og Nøtterøy kommuner. Kommunen har ca 27.000 innbyggere og det er om lag 1.750 årsverk samlet i alle kommunens virksomheter. Årlig omsetning er ca. 2,2 milliarder kroner. Nærmere informasjon finnes på hjemmesiden https://www.faerder.kommune.no/
- buyer:
1 results
- id:
- 817263992
- name:
- Færder kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-03-03T12:00:00+02:00
- deadline:
- 2020-04-01T12:00:00+02:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
3 results
- 66110000
- 66000000
- 66100000
- directCpvCodes:
1 results
- 66110000
- parentCpvCodes:
2 results
- 66000000
- 66100000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/120739453.aspx
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 1850000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1850000.0 NOK
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-03-03
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-340614
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-03-03
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-340614