Håndverkertjenester og mindre entrepriseoppdrag
Notice 2020-338455
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Kontrakten skal dekke Universitetets løpende behov for håndverkertjenesterinnenfor fagene tømrer, maler, gulvlegger, puss- og flisarbeider. Dette inkluderer oppdrag av mindre omfang (løpende oppdrag), men også entrepriseoppdrag som krever en annen organisering i forhold til de daglige avrop.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-338455
- eFormId:
- 2020-338455
- procedureId:
- 2020-380410
- heading:
- Håndverkertjenester og mindre entrepriseoppdrag
- description:
- Kontrakten skal dekke Universitetets løpende behov for håndverkertjenesterinnenfor fagene tømrer, maler, gulvlegger, puss- og flisarbeider. Dette inkluderer oppdrag av mindre omfang (løpende oppdrag), men også entrepriseoppdrag som krever en annen organisering i forhold til de daglige avrop.
- buyer:
1 results
- id:
- 971 035 854
- name:
- Universitetet i Oslo
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-06-22T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
1 results
- 45000000
- directCpvCodes:
1 results
- 45000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- not reported by source
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
2 results
- id:
- 2020-338455
- changedNoticeId:
- 2020-380410
- issueDate:
- 2020-06-22T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- yes
- eformId:
- 2020-338455
- id:
- 2020-380410
- changedNoticeId:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-06-05T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- no
- eformId:
- 2020-380410
- limitedDataFlag:
- yes
- publicationDate:
- 2020-06-22
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2020-380410
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-06-05
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2020-338455
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-06-22
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 0
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-338455