Samkjøpsavtale for trykkeritjenester

Notice 2020-335013 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T17:55:27Z.

Description

Samkjøpsavtalen skal dekke Oppdragsgivers behov for trykkeritjenester og kontrakten inkluderer blant annet konvolutter, brosjyrer, foldere, rapporter, publikasjoner, hefter, flyere, kort, større formater og ferdiggjøring. Avtalen inkluderer også enkel grafisk design, masseutsendelser med variable data, samt pakking og distribusjon.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-335013
eFormId:
2020-335013
procedureId:
2020-335013
heading:
Samkjøpsavtale for trykkeritjenester
description:
Samkjøpsavtalen skal dekke Oppdragsgivers behov for trykkeritjenester og kontrakten inkluderer blant annet konvolutter, brosjyrer, foldere, rapporter, publikasjoner, hefter, flyere, kort, større formater og ferdiggjøring. Avtalen inkluderer også enkel grafisk design, masseutsendelser med variable data, samt pakking og distribusjon.
buyer:

1 results

  1. id:
    971 183 675
    name:
    Oslo kommune v/Utviklings- og kompetanseetaten
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-09-30T12:00:00+02:00
deadline:
2020-11-09T12:00:00+02:00
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

1 results

  1. 22000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 22000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=280774&B=OSLO
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
80000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
8.0E7 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-09-30
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-335013
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2020-09-30
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-335013

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.