Matvarer til storhusholdning.
Notice 2020-333064
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Nord-Fron kommune, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr med dette til åpen anbudskonkurranse for kjøp av matvarer til storhusholdning (institusjonskjøkken og kantine) i samarbeidskommunene Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron. De samarbeidende kommunene er egne juridiske enheter og vil inngå separate avtaler. I de tilfeller innkjøp av matvarer er del av et pedagogisk opplegg for elever/brukere, skal innkjøp foretas der det er mest hensiktsmessig, som for eksempel i lokal dagligvare. Slike kjøp er derfor unntatt fra denne konkurransen.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-333064
- eFormId:
- 2020-333064
- procedureId:
- 2020-356549
- heading:
- Matvarer til storhusholdning.
- description:
- Nord-Fron kommune, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr med dette til åpen anbudskonkurranse for kjøp av matvarer til storhusholdning (institusjonskjøkken og kantine) i samarbeidskommunene Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron. De samarbeidende kommunene er egne juridiske enheter og vil inngå separate avtaler. I de tilfeller innkjøp av matvarer er del av et pedagogisk opplegg for elever/brukere, skal innkjøp foretas der det er mest hensiktsmessig, som for eksempel i lokal dagligvare. Slike kjøp er derfor unntatt fra denne konkurransen.
- buyer:
1 results
- id:
- 839893132
- name:
- Nord-Fron kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-04-30T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
2 results
- 15500000
- 15000000
- directCpvCodes:
1 results
- 15500000
- parentCpvCodes:
1 results
- 15000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- not reported by source
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
2 results
- id:
- 2020-333064
- changedNoticeId:
- 2020-356549
- issueDate:
- 2020-04-30T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- yes
- eformId:
- 2020-333064
- id:
- 2020-356549
- changedNoticeId:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-04-20T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- no
- eformId:
- 2020-356549
- limitedDataFlag:
- yes
- publicationDate:
- 2020-04-30
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2020-356549
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-04-20
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2020-333064
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2020-04-30
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 0
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-333064