Anskaffelse av simuleringer til NDLA
Notice 2020-331874
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
NDLA skal inngå parallelle rammeavtaler med leverandører gjeldende simuleringer som gir elevene i målgruppen innlevelse, opplevelse, og en dypere forståelse av begreper, prosesser og viktige problemstillinger i ulike fag.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-331874
- eFormId:
- 2020-331874
- procedureId:
- 2020-331874
- heading:
- Anskaffelse av simuleringer til NDLA
- description:
- NDLA skal inngå parallelle rammeavtaler med leverandører gjeldende simuleringer som gir elevene i målgruppen innlevelse, opplevelse, og en dypere forståelse av begreper, prosesser og viktige problemstillinger i ulike fag.
- buyer:
1 results
- id:
- 938 626 367
- name:
- NDLA
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-12-10T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
6 results
- 72212930
- 72000000
- 72200000
- 72210000
- 72212000
- 72212900
- directCpvCodes:
1 results
- 72212930
- parentCpvCodes:
5 results
- 72000000
- 72200000
- 72210000
- 72212000
- 72212900
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 6
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- education
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-12-10
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-331874
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-12-10
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-331874