Trykte og digitale læremidler

Notice 2020-330730

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T11:52:14Z.

Description

Oppdragsgiver ønsker å inngå rammeavtale for levering av læremidler til grunnskolen, lærebøker, læremateriell, litteratur knyttet til opplæring, faglitteratur, samt digitale verktøy/lisenser/program knyttet til pedagogisk virksomhet i grunnskolen. I tillegg skal det anskaffes skjønnlitteratur og fagbøker, og bøker til barnehager, SFO og øvrige virksomheter til oppdragsgiver. Avtalen gjelder ikke oppdragsgivers offentlige bibliotek.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-330730
eFormId:
2020-330730
procedureId:
2020-330730
heading:
Trykte og digitale læremidler
description:
Oppdragsgiver ønsker å inngå rammeavtale for levering av læremidler til grunnskolen, lærebøker, læremateriell, litteratur knyttet til opplæring, faglitteratur, samt digitale verktøy/lisenser/program knyttet til pedagogisk virksomhet i grunnskolen. I tillegg skal det anskaffes skjønnlitteratur og fagbøker, og bøker til barnehager, SFO og øvrige virksomheter til oppdragsgiver. Avtalen gjelder ikke oppdragsgivers offentlige bibliotek.
buyer:

7 results

  1. id:
    991 799 710
    name:
    GKI Grenlandskommunenes Innkjøpsenhet
  2. id:
    940 244 145
    name:
    Bamble kommune
  3. id:
    933 277 461
    name:
    Drangedal kommune
  4. id:
    963 946 902
    name:
    Kragerø kommune
  5. id:
    939 991 034
    name:
    Porsgrunn kommune
  6. id:
    864 953 042
    name:
    Siljan kommune
  7. id:
    938 759 839
    name:
    Skien kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-04-07T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 22111000
  2. 22000000
  3. 22100000
  4. 22110000
directCpvCodes:

1 results

  1. 22111000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 22000000
  2. 22100000
  3. 22110000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    1
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-04-07
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-330730
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2020-04-07
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-330730

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.