Håndholdte pasientnære instrumenter for analysering av blodgass, kreatinin og INR, samt tilhørende instrumentavhengig forbruksmateriell for levering til Helse Bergen HF

Notice 2020-326262

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-14T14:03:27Z.

Description

Helse Bergen HF har inngått avtale med Abbott Norge AS om levering av håndholdte pasientnære instrumenter for analysering av blodgass, kreatinin og INR. Det er inngått en rammeavtale med 2 års varighet, med mulighet for forlengelse i 1 + 1 år. I tillegg er det inngått rammeavtale for instrumentavhengig forbruksmateriell med varighet så lenge instrumentene er i bruk. Vi viser for øvrig til tidligere intensjonskunngjøring i samme sak; Doffin ID: 2020-358107 TED ID: 2020/S 180-435735

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-326262
eFormId:
2020-326262
procedureId:
2020-326262
heading:
Håndholdte pasientnære instrumenter for analysering av blodgass, kreatinin og INR, samt tilhørende instrumentavhengig forbruksmateriell for levering til Helse Bergen HF
description:
Helse Bergen HF har inngått avtale med Abbott Norge AS om levering av håndholdte pasientnære instrumenter for analysering av blodgass, kreatinin og INR. Det er inngått en rammeavtale med 2 års varighet, med mulighet for forlengelse i 1 + 1 år. I tillegg er det inngått rammeavtale for instrumentavhengig forbruksmateriell med varighet så lenge instrumentene er i bruk. Vi viser for øvrig til tidligere intensjonskunngjøring i samme sak; Doffin ID: 2020-358107 TED ID: 2020/S 180-435735
buyer:

1 results

  1. id:
    not reported by source
    name:
    SYKEHUSINNKJØP HF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-11-10T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 38000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 38000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    1
  2. type:
    t-esubm
    total:
    1
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
health
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-11-10
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-326262
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2020-11-10
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-326262

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.