Aktivitetstilbud på gård for personer med demens - Inderøy kommune

Notice 2020-319493 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T03:06:43Z.

Description

Hovedformålet med anskaffelsen er å få på plass et aktivitetstilbud for personer med demens. Anskaffelsen skal være et aktivitetstilbud tilrettelagt på en gård. Aktivitetstilbud på gården er en del av det samlede aktivitetstilbudet som helse og omsorgsektoren tilbyr. Anskaffelsen skal bidra til å fremme utvikling av helse og omsorgstjenestene og sørge for god ressursbruk. Klikk her https://permalink.mercell.com/140010964.aspx

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2020-319493
eFormId:
2020-319493
procedureId:
2020-319493
heading:
Aktivitetstilbud på gård for personer med demens - Inderøy kommune
description:
Hovedformålet med anskaffelsen er å få på plass et aktivitetstilbud for personer med demens. Anskaffelsen skal være et aktivitetstilbud tilrettelagt på en gård. Aktivitetstilbud på gården er en del av det samlede aktivitetstilbudet som helse og omsorgsektoren tilbyr. Anskaffelsen skal bidra til å fremme utvikling av helse og omsorgstjenestene og sørge for god ressursbruk. Klikk her https://permalink.mercell.com/140010964.aspx
buyer:

1 results

  1. id:
    997391853
    name:
    Inderøy Kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2020-10-06T12:00:00+02:00
deadline:
2020-11-02T12:00:00+02:00
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

3 results

  1. 85310000
  2. 85000000
  3. 85300000
directCpvCodes:

1 results

  1. 85310000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 85000000
  2. 85300000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://permalink.mercell.com/140010964.aspx
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
4800000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
4800000.0 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2020-10-06
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2020-319493
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2020-10-06
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2020-319493

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.