Driftkontrakt 9107 Gudbrandsdalen 2020-2025
Notice 2020-303356
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdraget omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene, på riksveger og riks-g/s-veger med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i Lillehammer, Øyer, Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom og Vågå kommuner i henhold til vegliste gitt i kap. D2-V1 og D2-S20.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-303356
- eFormId:
- 2020-303356
- procedureId:
- 2020-303356
- heading:
- Driftkontrakt 9107 Gudbrandsdalen 2020-2025
- description:
- Oppdraget omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene, på riksveger og riks-g/s-veger med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i Lillehammer, Øyer, Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom og Vågå kommuner i henhold til vegliste gitt i kap. D2-V1 og D2-S20.
- buyer:
1 results
- id:
- 971 032 081
- name:
- Statens vegvesen
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-10-03T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
5 results
- 63712200
- 63000000
- 63700000
- 63710000
- 63712000
- directCpvCodes:
1 results
- 63712200
- parentCpvCodes:
4 results
- 63000000
- 63700000
- 63710000
- 63712000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 3
- type:
- t-esubm
- total:
- 3
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-10-03
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-303356
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-10-03
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-303356