Kontraktstildeling - 420127 - Etappe 2 Kambrua - Kvetabekken
Notice 2020-302046
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Trondheim kommune, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse om kontrakt i prosjektet: Etappe 2 Kambrua - Kvetabekken VA ledningsanlegg Trondheim kommune ønsker tilbud fra leverandører med det faglige, tekniske og økonomiske grunnlag som er nødvendig for oppfylling av kontrakten. Videre kreves erfaring fra tilsvarende arbeider for utførelse av ovennevnte kontraktsarbeid iht konkurransegrunnlaget.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-302046
- eFormId:
- 2020-302046
- procedureId:
- 2020-302046
- heading:
- Kontraktstildeling - 420127 - Etappe 2 Kambrua - Kvetabekken
- description:
- Trondheim kommune, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse om kontrakt i prosjektet: Etappe 2 Kambrua - Kvetabekken VA ledningsanlegg Trondheim kommune ønsker tilbud fra leverandører med det faglige, tekniske og økonomiske grunnlag som er nødvendig for oppfylling av kontrakten. Videre kreves erfaring fra tilsvarende arbeider for utførelse av ovennevnte kontraktsarbeid iht konkurransegrunnlaget.
- buyer:
1 results
- id:
- 942110464
- name:
- Trondheim kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-11-26T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
1 results
- 45000000
- directCpvCodes:
1 results
- 45000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 5
- type:
- t-esubm
- total:
- 5
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-975?q=forsyningsforskriften
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-11-26
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-302046
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-11-26
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-302046