Anskaffelse nytt system for byggesaksbehandling - eByggeSak til kommunene Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg
Notice 2020-300754
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver har inngått avtale om levering av nytt system for byggesaksbehandling til kommunene Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2020-300754
- eFormId:
- 2020-300754
- procedureId:
- 2020-300754
- heading:
- Anskaffelse nytt system for byggesaksbehandling - eByggeSak til kommunene Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg
- description:
- Oppdragsgiver har inngått avtale om levering av nytt system for byggesaksbehandling til kommunene Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg.
- buyer:
1 results
- id:
- 940039541
- name:
- Fredrikstad kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2020-11-25T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
7 results
- 72212311
- 72000000
- 72200000
- 72210000
- 72212000
- 72212300
- 72212310
- directCpvCodes:
1 results
- 72212311
- parentCpvCodes:
6 results
- 72000000
- 72200000
- 72210000
- 72212000
- 72212300
- 72212310
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 2
- type:
- t-esubm
- total:
- 2
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2020-11-25
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2020-300754
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2020-11-25
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2020-300754