Utbygging av bredbånd i Nannestad kommune
Notice 2019-392049
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Nannestad kommune vil i 2019 søke Nkom (via Akershus fylkeskommune) om midler til utbygging og bedring av tilbud om bredbånd. Tilskuddsordningen er primært rettet mot utbygging av bredbåndstilbud til de husstander evt bedrifter som mangler dette i dag, man har åpning også for oppgradering av eksisterende tilbud. Etter feltmålinger utført av Dekningsspesialisten AS har vi foreløpig siktet oss inn på følgende områder der målinger viser svake dekningsresultater: 1. Rustadmoen vest (veg mot Sjonken) 2. Bjørke (i hovedsak langs Rv 120 avgrenset av E 16 i nord og Bjørke kirke i sør) 3. Engervegen – Ukkestad - Øya 4. Hagamoen – Korslund – Grani De aktuelle områdene er markert på tilhørende kart med indikative områdeavgrensninger.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-392049
- eFormId:
- 2019-392049
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Utbygging av bredbånd i Nannestad kommune
- description:
- Nannestad kommune vil i 2019 søke Nkom (via Akershus fylkeskommune) om midler til utbygging og bedring av tilbud om bredbånd. Tilskuddsordningen er primært rettet mot utbygging av bredbåndstilbud til de husstander evt bedrifter som mangler dette i dag, man har åpning også for oppgradering av eksisterende tilbud. Etter feltmålinger utført av Dekningsspesialisten AS har vi foreløpig siktet oss inn på følgende områder der målinger viser svake dekningsresultater: 1. Rustadmoen vest (veg mot Sjonken) 2. Bjørke (i hovedsak langs Rv 120 avgrenset av E 16 i nord og Bjørke kirke i sør) 3. Engervegen – Ukkestad - Øya 4. Hagamoen – Korslund – Grani De aktuelle områdene er markert på tilhørende kart med indikative områdeavgrensninger.
- buyer:
1 results
- id:
- 933 649 768
- name:
- Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-05-02T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
4 results
- 45232000
- 45000000
- 45200000
- 45230000
- directCpvCodes:
1 results
- 45232000
- parentCpvCodes:
3 results
- 45000000
- 45200000
- 45230000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-05-02
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-392049
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2019-05-02
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-392049