Kantinedrift og møtemat

Notice 2019-390377

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-27T15:29:11Z.

Description

Avtalen er en rammeavtale som skal omfatte kantinedrift og møtemat i Sola kommune. Sola kommune vil subsidiere kantinedriften med 1.000.000 kr. eks mva pr år. Planlagt avtalestart vil være 03.01.2020. Avtalen vil ha en varighet på 2 år (02.01.2022), med påfølgende opsjoner på 1+1 år (2024) med samme vilkår. Opsjoner benyttes automatisk med mindre oppdragsgiver meddeler det motsatte. Avtalen estimeres til 4.500.000 kr eks. mva årlig. Da tjenester imidlertid i stor grad er brukeravhengig, vil omfanget variere stort gjennom hele kontraktsperioden. Estimatet er veiledende, og gir ingen plikter for oppdragsgiver eller rettigheter for leverandør. Tall for 2018 viser at det ble kjøpt møtemat for 2 mill (dette tallet inkluderer ikke kantinemat).

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2019-390377
eFormId:
2019-390377
procedureId:
2019-390377
heading:
Kantinedrift og møtemat
description:
Avtalen er en rammeavtale som skal omfatte kantinedrift og møtemat i Sola kommune. Sola kommune vil subsidiere kantinedriften med 1.000.000 kr. eks mva pr år. Planlagt avtalestart vil være 03.01.2020. Avtalen vil ha en varighet på 2 år (02.01.2022), med påfølgende opsjoner på 1+1 år (2024) med samme vilkår. Opsjoner benyttes automatisk med mindre oppdragsgiver meddeler det motsatte. Avtalen estimeres til 4.500.000 kr eks. mva årlig. Da tjenester imidlertid i stor grad er brukeravhengig, vil omfanget variere stort gjennom hele kontraktsperioden. Estimatet er veiledende, og gir ingen plikter for oppdragsgiver eller rettigheter for leverandør. Tall for 2018 viser at det ble kjøpt møtemat for 2 mill (dette tallet inkluderer ikke kantinemat).
buyer:

1 results

  1. id:
    948 243 113
    name:
    Sola kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2019-11-28T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

2 results

  1. 55500000
  2. 55000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 55500000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 55000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    7
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2019-11-28
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2019-390377
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2019-11-28
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2019-390377

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.