Testledere til ulike prosjekt og team
Notice 2019-381045
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
2018.020.004 Ruter har en rekke konsulenter som er hentet inn via en rammeavtale som er utgått og erstattet med dynamisk innkjøpsordning. Arbeidsoppgavene i disse oppdragene er ikke ferdigstilte. Vi må konkurranseutsette rollene på disse oppdragene gjennom innkjøpsordningen innen 31. mai 2019. Leverandører kan tilby konsulenter på en eller flere av rollene. Det må komme klart frem av besvarelsen hvilke roller konsulenten tilbys på.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-381045
- eFormId:
- 2019-381045
- procedureId:
- 2019-381045
- heading:
- Testledere til ulike prosjekt og team
- description:
- 2018.020.004 Ruter har en rekke konsulenter som er hentet inn via en rammeavtale som er utgått og erstattet med dynamisk innkjøpsordning. Arbeidsoppgavene i disse oppdragene er ikke ferdigstilte. Vi må konkurranseutsette rollene på disse oppdragene gjennom innkjøpsordningen innen 31. mai 2019. Leverandører kan tilby konsulenter på en eller flere av rollene. Det må komme klart frem av besvarelsen hvilke roller konsulenten tilbys på.
- buyer:
1 results
- id:
- 991 609 407
- name:
- Ruter As
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-07-11T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
5 results
- 72254100
- 72000000
- 72200000
- 72250000
- 72254000
- directCpvCodes:
1 results
- 72254100
- parentCpvCodes:
4 results
- 72000000
- 72200000
- 72250000
- 72254000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-07-11
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-381045
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2019-07-11
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-381045