Intensjonskunngjøring, kjøp- og vedlikeholdskontrakt til eksisterende damprigg St. Olavs hospital HF
Notice 2019-380607
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Med dette opplyses det om at Sykehusinnkjøp divisjon Midt-Norge, på vegne av St. Olavs hospital HF, har til hensikt å inngå kjøp- og vedlikeholdskontrakt med Getinge Norge AS på eksisterende damprigg anlegg. Kontrakten gjelder kjøp av damprigg samt service på eksisterende damprigg anlegg og samt utskiftning av eldre kjeler grunnet teknisk levealder. Anlegget er det originale anlegget levert av Getinge Norge AS fra da nye St. Olav ble åpnet. Innsigelser på intensjon om kontraktinngåelse på damprigg med Getinge Norge AS skal rettes til Sykehusinnkjøp, ved rådgiver Håvard Ness innen 21.05.2019.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-380607
- eFormId:
- 2019-380607
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Intensjonskunngjøring, kjøp- og vedlikeholdskontrakt til eksisterende damprigg St. Olavs hospital HF
- description:
- Med dette opplyses det om at Sykehusinnkjøp divisjon Midt-Norge, på vegne av St. Olavs hospital HF, har til hensikt å inngå kjøp- og vedlikeholdskontrakt med Getinge Norge AS på eksisterende damprigg anlegg. Kontrakten gjelder kjøp av damprigg samt service på eksisterende damprigg anlegg og samt utskiftning av eldre kjeler grunnet teknisk levealder. Anlegget er det originale anlegget levert av Getinge Norge AS fra da nye St. Olav ble åpnet. Innsigelser på intensjon om kontraktinngåelse på damprigg med Getinge Norge AS skal rettes til Sykehusinnkjøp, ved rådgiver Håvard Ness innen 21.05.2019.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-05-07T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
4 results
- 42162000
- 42000000
- 42100000
- 42160000
- directCpvCodes:
1 results
- 42162000
- parentCpvCodes:
3 results
- 42000000
- 42100000
- 42160000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-05-07
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-380607
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2019-05-07
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-380607