Helse- og arenabygg Granåsen
Notice 2019-379573
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Trondheim kommune, heretter kalt Oppdragsgiver, inviterer med dette prekvalifiserte tilbydere til Dynamisk innkjøpsordning - kjøp og levering av møbler til Trondheim kommune til å gi tilbud på møbler til helse- og arenabygg Granåsen. Viser til konkurransegrunnlag for den dynamiske innkjøpsordningen for gjeldende konkurranseregler. Beskrivelse av bygget som skal møbleres - se vedlegg 1 krav og tildelingskriterier.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-379573
- eFormId:
- 2019-379573
- procedureId:
- 2019-379573
- heading:
- Helse- og arenabygg Granåsen
- description:
- Trondheim kommune, heretter kalt Oppdragsgiver, inviterer med dette prekvalifiserte tilbydere til Dynamisk innkjøpsordning - kjøp og levering av møbler til Trondheim kommune til å gi tilbud på møbler til helse- og arenabygg Granåsen. Viser til konkurransegrunnlag for den dynamiske innkjøpsordningen for gjeldende konkurranseregler. Beskrivelse av bygget som skal møbleres - se vedlegg 1 krav og tildelingskriterier.
- buyer:
1 results
- id:
- 942110464
- name:
- TRONDHEIM KOMMUNE
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-11-20T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 39100000
- 39000000
- directCpvCodes:
1 results
- 39100000
- parentCpvCodes:
1 results
- 39000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 5
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-11-20
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-379573
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2019-11-20
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-379573