Levering av skolefrukt
Notice 2019-350039
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) planlegger å inngå rammeavtaler for leveranser til Skolefruktordningen for perioden 1. juli 2020–30. juni 2022. OFG ønsker potensielle leverandørers innspill til nye elementer og mekanismer i konkurransedokumentene, og gjennomfører derfor en request for information (RFI). Se vedlagte dokumenter for ytterligere informasjon.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-350039
- eFormId:
- 2019-350039
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Levering av skolefrukt
- description:
- Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) planlegger å inngå rammeavtaler for leveranser til Skolefruktordningen for perioden 1. juli 2020–30. juni 2022. OFG ønsker potensielle leverandørers innspill til nye elementer og mekanismer i konkurransedokumentene, og gjennomfører derfor en request for information (RFI). Se vedlagte dokumenter for ytterligere informasjon.
- buyer:
1 results
- id:
- 983084915
- name:
- Stiftelsen opplysningskontoret for frukt og grønt - frukt.no
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-10-04T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
5 results
- 03221200
- 03000000
- 03200000
- 03220000
- 03221000
- directCpvCodes:
1 results
- 03221200
- parentCpvCodes:
4 results
- 03000000
- 03200000
- 03220000
- 03221000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 40000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 4.0E7 NOK
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-10-04
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-350039
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2019-10-04
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-350039