Rammeavtale om kjøp av verktøy
Notice 2019-342740
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Rammeavtalen skal dekke Vann- og avløpsetatens behov for bl.a. håndverktøy, elektroverktøy, batteriverktøy, personlig verneutstyr, løfte- og sikkerhetsutstyr med mer. Se vedlegg 1 for en nærmere beskrivelse av oppdraget.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-342740
- eFormId:
- 2019-342740
- procedureId:
- 2019-342740
- heading:
- Rammeavtale om kjøp av verktøy
- description:
- Rammeavtalen skal dekke Vann- og avløpsetatens behov for bl.a. håndverktøy, elektroverktøy, batteriverktøy, personlig verneutstyr, løfte- og sikkerhetsutstyr med mer. Se vedlegg 1 for en nærmere beskrivelse av oppdraget.
- buyer:
1 results
- id:
- 971 185 589
- name:
- Oslo kommune v/Vann- og avløpsetaten
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-01-11T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
3 results
- 44510000
- 44000000
- 44500000
- directCpvCodes:
1 results
- 44510000
- parentCpvCodes:
2 results
- 44000000
- 44500000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 5
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-975?q=forsyningsforskriften
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- water
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-01-11
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-342740
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2019-01-11
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-342740