Anskaffelse eByggesak Rana kommune
Notice 2019-341271 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
eByggesak fagsystem som samhandler digitalt med offentlige eiendoms- og kartdata, folkeregister, enhetsregister, ID-porten, digital postkasse og andre statlige/kommunale fellesløsninger. Løsningen skal være basert på standarden utarbeidet av KS «Nasjonal produktspesifikasjon – Fagsystem for digital byggesaksbehandling (eByggeSak) versjon 2.1»
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-341271
- eFormId:
- 2019-341271
- procedureId:
- 2019-341271
- heading:
- Anskaffelse eByggesak Rana kommune
- description:
- eByggesak fagsystem som samhandler digitalt med offentlige eiendoms- og kartdata, folkeregister, enhetsregister, ID-porten, digital postkasse og andre statlige/kommunale fellesløsninger. Løsningen skal være basert på standarden utarbeidet av KS «Nasjonal produktspesifikasjon – Fagsystem for digital byggesaksbehandling (eByggeSak) versjon 2.1»
- buyer:
1 results
- id:
- 872 418 032
- name:
- Rana kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-05-24T12:00:00+02:00
- deadline:
- 2019-06-26T14:00:00+02:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
1 results
- 48000000
- directCpvCodes:
1 results
- 48000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://bedrift.pssu.no/doffin/interrest/5831
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 2500000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 2500000.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-05-24
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-341271
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2019-05-24
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-341271