Pneumokokkonjugatvaksine 13-valent
Notice 2019-339708
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Folkehelseinstituttet gjennomfører anskaffelse av 13-valent konjugatvaksine mot pnemukokksykdom (PKV) for det nasjonale vaksinasjonsprogrammet. Anskaffelsen foretas på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet (HOD). Norge har hatt 13-valent pneumokokkonjugatvaksine (Prevenar 13) i program siden 2011. Inneværende kontrakt løper til 31.12.2019 og vil etter planen avløses av ny kontrakt som skal inngås etter denne anskaffelsen. Anskaffelsen følger reglene i Forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) del I og III Med hjemmel i FOA §13-4 første ledd bokstav B pkt 2 gjennomføres anskaffelse uten konkurranse ved at Pfizer Norge AS ble invitert til å innlevere tilbud på Prevenar 13. Det ble gjennomført forhandlinger. Anskaffelsen gjennomføres elektronisk i CTM-KGV (EU-Supply). Denne kunngjøringen er en intensjonskunngjøring før endelig kontraktsinngåelse jf. FOA §21-5
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-339708
- eFormId:
- 2019-339708
- procedureId:
- 2019-339708
- heading:
- Pneumokokkonjugatvaksine 13-valent
- description:
- Folkehelseinstituttet gjennomfører anskaffelse av 13-valent konjugatvaksine mot pnemukokksykdom (PKV) for det nasjonale vaksinasjonsprogrammet. Anskaffelsen foretas på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet (HOD). Norge har hatt 13-valent pneumokokkonjugatvaksine (Prevenar 13) i program siden 2011. Inneværende kontrakt løper til 31.12.2019 og vil etter planen avløses av ny kontrakt som skal inngås etter denne anskaffelsen. Anskaffelsen følger reglene i Forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) del I og III Med hjemmel i FOA §13-4 første ledd bokstav B pkt 2 gjennomføres anskaffelse uten konkurranse ved at Pfizer Norge AS ble invitert til å innlevere tilbud på Prevenar 13. Det ble gjennomført forhandlinger. Anskaffelsen gjennomføres elektronisk i CTM-KGV (EU-Supply). Denne kunngjøringen er en intensjonskunngjøring før endelig kontraktsinngåelse jf. FOA §21-5
- buyer:
1 results
- id:
- 983 744 516
- name:
- Folkehelseinstituttet
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-09-14T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
5 results
- 33651600
- 33000000
- 33600000
- 33650000
- 33651000
- directCpvCodes:
1 results
- 33651600
- parentCpvCodes:
4 results
- 33000000
- 33600000
- 33650000
- 33651000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2019-09-14
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2019-339708
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2019-09-14
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-339708