Avløpsledning Sundbyvegen - Eidsvoll kommune

Notice 2019-338563

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-29T02:01:28Z.

Description

Eidsvoll kommune skal foreta rehabilitering av hovedavløpsledningsnettet (spillvann) på Eidsvoll Verk (Sundbyvegen) fra kum 11504 til 12004, fra kum 12242 til 12004, og fra 12004 til 12005, ca. 280m. Eksisterende ledning er fra 1966, 1968 og 2004-tallet. Rør er av PP og betong med diameter Ø125mm og Ø225mm. Konkurransen utlyses som en totalentreprise hvor totalentreprenør står for prosjektering og gjennomføring.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2019-338563
eFormId:
2019-338563
procedureId:
2019-338563
heading:
Avløpsledning Sundbyvegen - Eidsvoll kommune
description:
Eidsvoll kommune skal foreta rehabilitering av hovedavløpsledningsnettet (spillvann) på Eidsvoll Verk (Sundbyvegen) fra kum 11504 til 12004, fra kum 12242 til 12004, og fra 12004 til 12005, ca. 280m. Eksisterende ledning er fra 1966, 1968 og 2004-tallet. Rør er av PP og betong med diameter Ø125mm og Ø225mm. Konkurransen utlyses som en totalentreprise hvor totalentreprenør står for prosjektering og gjennomføring.
buyer:

1 results

  1. id:
    964 950 113
    name:
    Eidsvoll Kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2019-08-12T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 45231300
  2. 45000000
  3. 45200000
  4. 45230000
  5. 45231000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45231300
parentCpvCodes:

4 results

  1. 45000000
  2. 45200000
  3. 45230000
  4. 45231000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2019-08-12
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2019-338563
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2019-08-12
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2019-338563

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.