2018/21117 Anskaffelse - Rammeavtale for kjøp av legemidler og multidose
Notice 2019-337928
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver har behov for å inngå en rammeavtale med en leverandør for kjøp av legemidler, multidose og apotekvarer, med opsjon på bistand til farmasøytisk tilsyn og legemiddelgjennomgang (LMG). Rammeavtalen gjelder kjøp av reseptpliktige legemidler, ikke reseptpliktige legemidler, kosttilskudd og spesifiserte «over-the-counter» apotekvarer. Rammeavtalens varighet er på 3 år med opsjon på forlengelse av avtalen med ytterligere 1 år, slik at rammeavtalens maksimale varighet er totalt 4 år.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2019-337928
- eFormId:
- 2019-337928
- procedureId:
- 2019-379787
- heading:
- 2018/21117 Anskaffelse - Rammeavtale for kjøp av legemidler og multidose
- description:
- Oppdragsgiver har behov for å inngå en rammeavtale med en leverandør for kjøp av legemidler, multidose og apotekvarer, med opsjon på bistand til farmasøytisk tilsyn og legemiddelgjennomgang (LMG). Rammeavtalen gjelder kjøp av reseptpliktige legemidler, ikke reseptpliktige legemidler, kosttilskudd og spesifiserte «over-the-counter» apotekvarer. Rammeavtalens varighet er på 3 år med opsjon på forlengelse av avtalen med ytterligere 1 år, slik at rammeavtalens maksimale varighet er totalt 4 år.
- buyer:
1 results
- id:
- 938 275 130
- name:
- Skedsmo Kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2019-02-05T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
2 results
- 33600000
- 33000000
- directCpvCodes:
1 results
- 33600000
- parentCpvCodes:
1 results
- 33000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- not reported by source
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
2 results
- id:
- 2019-337928
- changedNoticeId:
- 2019-379787
- issueDate:
- 2019-02-05T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- yes
- eformId:
- 2019-337928
- id:
- 2019-379787
- changedNoticeId:
- not reported by source
- issueDate:
- 2019-01-11T12:00:00+02:00
- selectedNotice:
- no
- eformId:
- 2019-379787
- limitedDataFlag:
- yes
- publicationDate:
- 2019-02-05
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
3 results
- id:
- 2019-379787
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2019-01-11
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2019-355165
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2019-01-18
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2019-337928
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2019-02-05
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 0
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2019-337928